Emmeloord Algemeen: 0527630170
Emmeloord Verkoop: 0527630177
Zwolle Algemeen: 0384674540
Zwolle Verkoop: 0384674544
Sluiten

ZOMER INSPECTIE EN WINTER INSPECTIE


 




ZOMER/WINTER

INSPECTIE

 

KWALITEIT ZIT IN ELK DETAIL

Professioneel onderhoud voor uw Nissan

Of de zomer nu voor de deur staat of we de koude wintermaanden tegemoet gaan; zorg dat uw auto er klaar voor is.

 


REPARATIE EN ONDERHOUD BIJ ABEN EN VAN DE SCHELDE

ZOMERINSPECTIE EN WINTERINSPECTIE


Is uw auto bestand tegen extreme weersomstandigheden? Of de zomer nu voor de deur staat of we de koude wintermaanden tegemoet gaan; zorg dat uw auto er klaar voor is. Doe een zomer- en winterinspectie bij Aben en van de Schelde en ga goed voorbereid op pad. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

 

Zomerinspectie

Tijdens de zomerinspectie wordt uw hele auto zorgvuldig geïnspecteerd, met extra aandacht voor een aantal onderdelen. De airco is daar een van. Onze monteurs controleren of er nog voldoende koudemiddel in de airco aanwezig is en of er geen lekkage ontstaat. Daarnaast worden zowel de koelvloeistof en de ruitenwisservloeistof gecheckt. Bij hoge temperaturen en in stoffige omgevingen zijn beide vloeistoffen namelijk erg belangrijk. Tot slot worden de banden en de spanning ervan een voor een gecontroleerd om ruige wegen en warme klimaten te kunnen doorstaan.

 

Winterinspectie

Ook tijdens de winterinspectie wordt uw auto van top tot teen voor u nagekeken. Daarbij kijken onze monteurs of uw banden geschikt zijn voor gladde wegen. Daarnaast wordt ook uw accu nauwkeurig gecontroleerd om te voorkomen dat uw auto niet start bij lage temperaturen. En net als bij de zomerinspectie worden ook nu alle vloeistofniveaus gecontroleerd om zeker te zijn van veilige, winterse kilometers.

 

Maak online uw afspraak bij Aben en van de Schelde

Ga goed voorbereid op pad en laat uw auto inspecteren door onze ervaren monteurs. Maak gemakkelijk online uw werkplaatsafspraak of kom langs in een van onze showrooms.

 

  • ✔ Snelle service

  • ✔ Nissan expert

  • Transparantie in kosten

  • ✔ Vakbekwaam

  • ✔ Hoge kwaliteitsnormen

  • ✔ Orginele Nissan onderdelen

 


ZET DE VOLGENDE STAP