Emmeloord Algemeen: 0527630170
Emmeloord Verkoop: 0527630177
Zwolle Algemeen: 0384674540
Zwolle Verkoop: 0384674544
Sluiten

ZAKELIJKE LEASE


 
ZAKELIJKE LEASE

 

KWALITEIT ZIT IN ELK DETAIL

Nissan Financial Services

Onze gekwalificeerde monteurs hebben alle middelen in huis om uw schade snel en vakkundig te herstellen. Laat de monteurs van Aben en van de Schelde daarom uw schade herstellen.

 


DE SERVICE VAN ABEN EN VAN DE SCHELDE

ZAKELIJKE LEASE


Wilt u een auto leasen? Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij Aben en van de Schelde terecht voor het leasen van een auto. U hoeft geen grote investering te doen en u weet precies welk bedrag u maandelijks kwijt bent aan uw auto. U kunt bij ons kiezen uit twee zakelijke lease vormen: Operational lease en financial lease.

 

Operational lease

Bij operational lease zijn wij als leasemaatschappij verantwoordelijk voor de wegenbelasting, de verzekering, het onderhoud en de reparatie van de auto. Aben en van de Schelde is in dit geval de economische eigenaar van de auto. Bij afloop van het leasecontract levert u de auto weer in. Bij operational lease kunt u de auto niet opvoeren op de balans. Operational lease is een uitstekende zorgenvrije optie, zo kunt u zich volledig richten op uw onderneming.

 

Financial lease

Bij een financial lease overeenkomst bent u de economische eigenaar van de auto. U bent in dit geval dus verantwoordelijk voor de auto. Met deze vorm van leasen komt de leaseauto op de balans te staan, omdat u de economische eigenaar bent. U kunt financial lease het beste zien als een lening. U koopt een auto en gaat deze in termijnen terugbetalen. Na afloop van uw leasecontract zijn alle termijnen voldaan en bent u officieel ook juridisch eigenaar van de auto. Op dit moment bent u dus de volledige eigenaar.

 

Meer weten?

Wilt u het gemak van leasen ervaren? Sluit dan uw gewenste leaseconstructie af bij Aben en van de Schelde. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze leaseconstructies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt tevens langskomen in een van onze showrooms.

 

  • ✔ Snelle service

  • ✔ Nissan expert

  • Transparantie in kosten

  • ✔ Vakbekwaam

  • ✔ Hoge kwaliteitsnormen

  • ✔ Orginele Nissan onderdelen

 


ZET DE VOLGENDE STAP