Aben en van de Schelde
Emmeloord: 0527-630 170
Zwolle: 038-467 4540
Close

____

VERLENGDE GARANTIE


De aanschaf van een nieuwe auto is een flinke investering. Bij Aben en van de Schelde willen we dat u zo lang mogelijk van uw aanwinst kunt blijven genieten. Kies daarom voor een verlengde garantie.

 

Fabrieksgarantie

Bij de aanschaf van een nieuwe auto heeft u altijd recht op fabrieksgarantie. Dit is de garantie die de maker van de auto vaststelt en de periode waarin ‘abnormale’ slijtage kosteloos wordt gerepareerd. Bij Nissan profiteert u van een garantieperiode van maar liefst drie jaar. Zolang deze periode geldt, hoeft u geen bewijs te leveren dat het probleem met uw auto niet door verkeerd gebruik is ontstaan. Op deze manier garandeert Nissan een optimale rijervaring zonder ongemakken.

 

Verlengde garantie

Om ook na het verloop van de fabrieksgarantie goed beschermd te zijn tegen onverwachte reparatiekosten kunt u bij ons kiezen voor verlengde garantie. U heeft hierbij de keuze uit een garantieverlenging van 12, 24 of 36 maanden. Aan het eind van de garantietermijn kunt u opnieuw bepalen of u de garantie wilt verlengen. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle en eenvoudige reparatieafhandeling.

 

Sluit een verlengde garantie af

Voorkom hoge reparatiekosten en verzeker uzelf van snelle reparatieservice. Sluit een verlengde garantie af voor uw auto bij Aben en van de Schelde. Neem contact met ons op of kom langs in een van onze showrooms voor meer informatie.  

 

Neem contact op