Aben en van de Schelde
Emmeloord Algemeen: 0527630170
Emmeloord Verkoop: 0527630177
Zwolle Algemeen: 0384674540
Zwolle Verkoop: 0384674544
Sluiten

Vacature video en foto content creator m/v

 


VACATURE

VIDEO EN FOTO CONTENT CREATOR M/V


Heb jij een passie voor foto, video en auto’s, ben jij creatief en houd je ervan om verantwoordelijkheid te dragen? Durf jij zelf initiatieven te nemen? Solliciteer dan op deze functie van Video Foto Content Creator! Als Video Creator ben je verantwoordelijk voor het filmen en monteren van verschillende vormen van videocontent voor met name social media. Als fotograaf is je voornaamste bezigheid het fotograferen en bewerken van nieuwe en gebruikte auto’s voor presentatie op het internet. Wanneer je, naast het feit dat je handig bent met het maken en bewerken van video’s/foto’s, ook nog bedreven bent in het schijven van teksten voor website, nieuwsbrief en social media kanalen dan is dat helemaal mooi.

Bij Nissan Aben en van de Schelde maken wij mobiliteit gemakkelijk.
Dit doen wij bijvoorbeeld door:
• Optimale begeleiding tijdens de aanschaf en levering van uw nieuwe of gebruikte Nissan.
• Het bezoek aan onze werkplaats zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.
• De klant van de juiste informatie te voorzien
• Begrijpelijke content te maken

Wat vragen wij van jou?

• Je vindt het leuk om te filmen (en editen van video’s), fotograferen (en bewerken van foto’s) en wellicht heb je ook wel enige aanleg voor schrijven

• Je maakt leuke content! Alle content moet van goede kwaliteit zijn en de kijker/lezer c.q. onze (potentiele) klanten iets brengen zoals inspiratie of informatie. Ook als jij zelf even geen idee hebt waar je over moet schrijven of filmen hebben wij genoeg ideeën waar je meteen mee aan de slag kan.

• Je kan content kant en klaar leveren. Dat betekent bijvoorbeeld dat je een video zelf kan editen en uploaden op ons YouTube kanaal. Je creëert video's, foto’s en eventueel ook bijbehorende teksten voor onze website, nieuwsbrief, en social media kanalen.

• Je bent zelfstandig. Je beschikt over een rijbewijs zodat je zelf naar locaties kunt rijden waar je kan filmen en fotograferen. Voor het editen van video’s, bewerken van foto’s en het schrijven van bijbehorende teksten kun je eventueel vanuit huis werken.

• Je levert regelmatig, afhankelijk van de actuele activiteiten, content en bent hier betrouwbaar in en denkt graag actief mee in het creëren van content.

• Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar en woont in de buurt van Zwolle.

Ben jij dit?
Neem dan gerust contact met ons op via [email protected]! We ontvangen graag een beknopte motivatie(video) en je CV.

 

Stuur uw sollicitatie via een brief of e-mail naar:

Aben en van de Schelde Zwolle BV
t.a.v. dhr. A. Aben
Nikolaus Ottostraat 7
8013 NG Zwolle
e-mail: [email protected]