Emmeloord Algemeen: 0527630170
Emmeloord Verkoop: 0527630177
Zwolle Algemeen: 0384674540
Zwolle Verkoop: 0384674544
Sluiten

TREKHAAK MONTEREN


 
TREKHAAK MONTAGE

 

KWALITEIT ZIT IN ELK DETAIL

Professioneel onderhoud voor uw Nissan

Veel auto’s worden vanuit de fabriek geleverd zonder trekhaak. Bij Aben en van de Schelde kunt u gemakkelijk een trekhaak laten monteren.

 


REPARATIE EN ONDERHOUD BIJ ABEN EN VAN DE SCHELDE

TREKHAAK MONTEREN


Veel auto’s worden vanuit de fabriek geleverd zonder trekhaak. Voor mensen die graag met een caravan, vouwwagen of kar willen rijden, kan dit een belemmering zijn. Laat daarom gemakkelijk een trekhaak monteren bij Aben en van de Schelde.

 

Welke soorten zijn er?

Er bestaan drie soorten trekhaken: de vaste, wegdraaibare en afneembare trekhaak. De vaste trekhaken zijn over het algemeen het voordeligst en blijven permanent zitten. Een wegdraaibare trekhaak blijft ook zitten, maar heeft als voordeel dat deze weg kan worden gedraaid wanneer hij niet wordt gebruikt. De afneembare trekhaak kan op elk gewenst moment worden losgekoppeld. De keuze voor de soort berust vaak op esthetische overwegingen en gebruikersgemak.

 

Is er een trekhaak voor elke auto?

De meeste doorsnee auto’s kunnen worden voorzien van een trekhaak. Dit geldt echter niet voor elektrische en hybride auto’s. Ook op andere exclusieve of klassieke auto’s en campers kan niet altijd een trekhaak worden gemonteerd. De reden hiervoor is dat deze auto’s in de regel niet bevoegd zijn om te trekken. In dat geval staat er op het kentekenbewijs een minteken achter het trekgewicht.

 

Waar moet ik aan denken?

Bij de montage van een trekhaak is het belangrijk dat de kentekenplaat altijd zichtbaar blijft. Zo niet, dan zal de kentekenplaat moeten worden verschoven. Daarnaast is het als bestuurder verstandig na te gaan waarvoor u de trekhaak gaat gebruiken. Op basis hiervan wordt de keuze gemaakt voor een 7-polige of 13-polige stekker. Voor een fietsendrager of aanhangwagen is een 7-polige stekker voldoende. Een caravan daarentegen behoeft een 13-polige stekker.

 

Online afspraak maken

Ervaar het gemak van een trekhaak. Maak online een afspraak met onze monteurs en laat eenvoudig en snel een trekhaak monteren op uw auto.

 

  • ✔ Snelle service

  • ✔ Nissan expert

  • Transparantie in kosten

  • ✔ Vakbekwaam

  • ✔ Hoge kwaliteitsnormen

  • ✔ Orginele Nissan onderdelen

 


ZET DE VOLGENDE STAP