Emmeloord Algemeen: 0527630170
Emmeloord Verkoop: 0527630177
Zwolle Algemeen: 0384674540
Zwolle Verkoop: 0384674544
Sluiten
aben_10

____

SERVICE


Bij autobedrijf Aben en van de Schelde onderhouden we uw Nissan tot in de puntjes. U kunt terecht bij onze vestigingen in Emmeloord en Zwolle voor al uw onderhoud, reparaties en schadeherstel. Wij maken gebruik van originele Nissan-onderdelen, waarop u twaalf maanden werkplaatsgarantie krijgt. Wij bieden u vaste prijzen voor onderhoud, reparaties en onderdelen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Heeft u een drukke dag en heeft u vervangend vervoer nodig? U hoeft zich geen zorgen te maken, wij hebben een auto of desgewenst een fiets voor u klaarstaan. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor zowel private als zakelijke leaseconstructies.

 

Mogelijkheden

Wij bieden u vele mogelijkheden, zoals een 24/7 pechservice, verlengde garantie, zodat u extra lang garantie heeft tegen onverwachte reparatiekosten, snelle reparaties, gratis vervangend vervoer en zowel zakelijke als private lease mogelijkheden. Wij voorzien u van uitstekende service en garanderen u de beste kwaliteit. Heeft uw auto schade opgelopen? Wij kunnen alles regelen met uw schadeverzekering en uiteraard herstellen we uw auto naar perfecte staat. Wij snap

 

Eenvoudig online afspraken maken

Wij snappen dat u het druk heeft en u gemakkelijk een afspraak wilt maken op een tijdstip dat u uitkomt. Bij Aben en van de Schelde kunt u snel en simpel online een afspraak maken via online werkplaatsafspraak op het tijdstip dat u het beste past.


Ervaar onze service

Aben en van de Schelde bestaat al 35 jaar. Met ons vaste team van gedreven vakmensen staan we zes dagen per week klaar voor onze klanten. Kom onze service en het echte Nissan gevoel ervaren.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt tevens langskomen in een van onze showrooms in Zwolle of Emmeloord.


Neem contact op