Aben en van de Schelde
Emmeloord: 0527-630 170
Zwolle: 038-467 4540
Close

____

SCHADE REPAREREN


Autoschade heeft niet altijd direct invloed op uw veiligheid, maar wel op de uitstraling en de waarde van de auto. Onze gekwalificeerde monteurs hebben alle middelen in huis om uw schade snel en vakkundig te herstellen. Laat de monteurs van Aben en van de Schelde daarom uw schade herstellen. Zo betaalt u nooit teveel en laten we uw auto voordelig weer stralen.

 

Kleine schade

Op bijna elke auto is wel een vorm van kleine schade, zoals een deuk of een kras, te vinden. Dit soort schade wordt vaak veroorzaakt zonder dat u het doorheeft. Een goed voorbeeld hiervan is het openen van een portier door de bestuurder van de auto naast u. Door de smalle ruimte tussen de auto’s kan het gebeuren dat de portier van uw buurman tegen uw auto stoot. Ook opspringende steentjes en hagel zijn veel voorkomende veroorzakers van kleine schade.

 

Vakkundig reparaties

Als bestuurder wilt u het liefst zo snel mogelijk af van de lelijke deukjes in uw auto. Om daar voor te zorgen, maken we Bij Aben en van de Schelde gebruik van zogenaamde spotrepair. Hiermee worden kleine deukjes uitgedeukt zonder te spuiten. Met een speciale techniek worden de deukjes teruggedrukt en kunt u vaak binnen enkele uren weer op pad met een gladgestreken auto. 

 

Plan uw afspraak online

Wij helpen u graag van de deukjes en krassen op uw auto af. Maak gemakkelijk online een werkplaatsafspraak en profiteer van onze snelle service. Heeft u tijdens de reparatie een auto nodig? Dan zorgen wij voor vervangend vervoer, zodat u uw ding kunt blijven doen.

 

Werkplaatsafspraak maken