Aben en van de Schelde
Emmeloord: 0527-630 170
Zwolle: 038-467 4540
Close

____

RUITENWISSERS VERVANGEN


Veilig rijden begint met goed zicht. Goedwerkende ruitenwissers zijn hierbij essentieel. Het is  daarom belangrijk om uw ruitenwissers te laten vervangen wanneer deze niet meer naar behoren functioneren. Maak gemakkelijk online een werkplaatsafspraak bij Aben en van der Schelde en laat onze monteurs u weer veilig de weg op helpen.

 

Het belang van goede ruitenwissers

Goede ruitenwissers zijn cruciaal om meerdere redenen. Allereerst zorgen ze voor schone ruiten tijdens barre weersomstandigheden, zoals regen of sneeuw. Daarnaast zijn ruitenwissers ook belangrijk tijdens warme dagen. Bij droog weer is de voorruit van een auto gevoelig voor veel vliegjes en vuil. De ruitenwissers en –vloeistof helpen om u snel weer goed zicht te bieden. Bovendien zijn ruitenwissers die niet goed functioneren een afkeurpunt voor de APK.

 

Wanneer moet ik mijn ruitenwissers vervangen?

In de regel gaan ruitenwissers een lange tijd mee. Toch kan het voorkomen dat uw ruitenwissers onverwacht tekenen van achteruitgang vertonen. Dit is vaak het geval wanneer:

-          Uw ruitenwissers strepen achterlaten op de ruit

-          Een deel van de ruit niet goed wordt schoongemaakt

-          Uw ruitenwissers op de ruit beginnen te ‘stuiteren’ of te slepen

-          Er een waas achterblijft op de ruit

-          De wisrubbers aan de uiteinden loslaten

 

Maak online uw werkplaatsafspraak

Herkent u een van de bovenstaande tekenen? Maak dan snel een werkplaatsafspraak bij Aben en van der Schelde. Onze monteurs vervangen uw ruitenwissers in een mum van tijd, zodat u snel weer met goed zicht kunt rijden.

 

Werkplaatsafspraak maken