Emmeloord Algemeen: 0527630170
Emmeloord Verkoop: 0527630177
Zwolle Algemeen: 0384674540
Zwolle Verkoop: 0384674544
Sluiten

RUIT VERVANGEN OF STER REPAREREN


 
RUIT VERVANGING &

STER REPARATIE

 

 

KWALITEIT ZIT IN ELK DETAIL

Professioneel onderhoud voor uw Nissan

De monteurs van Aben en van de Schelde staan voor u klaar om uw ruitschade te herstellen.

 


REPARATIE EN ONDERHOUD BIJ ABEN EN VAN DE SCHELDE

RUIT VERVANGEN OF STER REPAREREN


Door opspringende steentjes en hoge temperaturen kan er een sterretje ontstaan in uw voorruit. Om ongemakken te voorkomen is het van belang deze tijdig te laten vervangen of repareren. De monteurs van Aben en van de Schelde staan voor u klaar om uw ruitschade te herstellen.

 

Van ster naar barst

Een sterretje wordt vaak omschreven als ruitschade van maximaal 3 centimeter. Het bestaat uit veel kleine scheurtjes en kan uitgroeien tot een barst. Deze scheuring wordt vaak veroorzaakt door plotselinge temperatuurverschillen of harde klappen van bijvoorbeeld de kofferbak.

 

Nieuwe voorruit vs. reparatie

Om te bepalen of het sterretje kan worden gerepareerd of dat de voorruit moet worden vervangen, wordt gekeken naar de grootte van het sterretje. Wanneer het sterretje groter is dan een 2 euro muntstuk, zal de voorruit moeten worden vervangen. In de andere gevallen kan een sterretje vaak worden verholpen met een harsinjectie. Dit bespaart u niet alleen veel tijd, maar ook veel kosten.

 

Veiligheid en APK

Veel mensen vragen zich af waarom het van belang is om een sterretje tijdig te laten verhelpen. Twee belangrijke redenen zijn de veiligheid en de APK. De structurele sterkte van een auto wordt voor 30% bepaald door de voorruit. Daarnaast heeft een passagiersairbag bij gevaarlijke situaties de voorruit nodig ter ondersteuning. Naast uw veiligheid, kan een sterretje ook leiden tot een APK-afkeurpunt. Dit is vaak het geval wanneer het sterretje in het zicht en/of vertakt is.

 

Plan uw afspraak online

Voorkom onveilige situaties en laat uw voorruit tijdig repareren of vervangen door onze ervaren monteurs. Bij ons kunt u eenvoudig online een werkplaatsafspraak maken. Hiermee profiteert u van onze deskundige afhandeling en snelle service. Meer weten? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in een van onze showrooms.

 

  • ✔ Snelle service

  • ✔ Nissan expert

  • Transparantie in kosten

  • ✔ Vakbekwaam

  • ✔ Hoge kwaliteitsnormen

  • ✔ Orginele Nissan onderdelen

 


ZET DE VOLGENDE STAP