Emmeloord Algemeen: 0527630170
Emmeloord Verkoop: 0527630177
Zwolle Algemeen: 0384674540
Zwolle Verkoop: 0384674544
Sluiten

RAPID AUTO REPARATIE


 
SNELLE REPARATIE

 

KWALITEIT ZIT IN ELK DETAIL

Professioneel onderhoud voor uw Nissan

Bij Aben en van de Schelde profiteert u van snelle service en hoge kwaliteit met een Rapid autoreparatie. Dat betekent dat u nooit lang hoeft te wachten op een reparatie en dat uw auto in de beste staat wordt afgeleverd.

 


DE SERVICE VAN ABEN EN VAN DE SCHELDE

RAPID AUTO REPARATIE


Bij Aben en van de Schelde profiteert u van snelle service en hoge kwaliteit met een Rapid autoreparatie. Dat betekent dat u nooit lang hoeft te wachten op een reparatie en dat uw auto in de beste staat wordt afgeleverd. En mocht de reparatie toch wat meer tijd in beslag nemen? Dan krijgt u van ons een leenauto mee. Zo kunt u gewoon doorgaan met waar u mee bezig was.

 

Klik, klus, klaar

Naast een reguliere reparatie kunt u bij ons ook kiezen voor een Rapid reparatie. Hierdoor krijgt uw auto voorrang en wordt u dezelfde dag nog geholpen. Bovendien krijgt u in de tussentijd van ons een leenauto mee, zodat u niet uren hoeft te wachten. Maak gemakkelijk online een werkplaatsafspraak, breng uw auto en rijd binnen een aantal uren met een goed gevoel weer weg.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze Rapid autoreparatie of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in een van onze showrooms.

 

  • ✔ Snelle service

  • ✔ Nissan expert

  • Transparantie in kosten

  • ✔ Vakbekwaam

  • ✔ Hoge kwaliteitsnormen

  • ✔ Orginele Nissan onderdelen

 


ZET DE VOLGENDE STAP