Emmeloord Algemeen: 0527630170
Emmeloord Verkoop: 0527630177
Zwolle Algemeen: 0384674540
Zwolle Verkoop: 0384674544
Sluiten

PRIVATE LEASE


 
PRIVATE LEASE

 

KWALITEIT ZIT IN ELK DETAIL

Nissan Financial Services

Voorkom een grote eenmalige investering en zorg ervoor dat u precies weet wat u maandelijks kwijt bent aan uw auto met onze leaseconstructies.

 


DE SERVICE VAN ABEN EN VAN DE SCHELDE

PRIVATE LEASE


Naast het kopen van een auto kunnen zowel particuliere als zakelijke klanten bij Aben en van de Schelde ook een auto leasen. Voorkom een grote eenmalige investering en zorg ervoor dat u precies weet wat u maandelijks kwijt bent aan uw auto met onze leaseconstructies.

 

Private lease

De private leaseconstructie is er voor de particulieren. Bij deze constructie betaalt u een vast maandbedrag en hoeft u niets extra’s te betalen voor reparaties of onderhoudswerkzaamheden. Alleen de brandstof en eventuele verkeersboetes dient u voor uw rekening te nemen. Bovendien hoeft u geen aanbetaling te doen en kunt u de auto gewoon inleveren. Zo heeft u geen gedoe met inruilwaarde en verkoop.

 

Operational lease

Naast een leaseconstructie voor particulieren kunt u bij ons ook terecht voor zakelijke lease-overeenkomsten. U kunt kiezen uit twee soorten: de operational lease en de financial lease. Bij operational lease is Aben en van de Schelde als leasemaatschappij verantwoordelijk voor de wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie van de auto. Hiermee is Aben en van de Schelde de economische eigenaar van de auto.

 

Financial lease

In tegenstelling tot een operational lease-overeenkomst bent u in het geval van financial lease de eigenaar van de auto gedurende de overeenkomst. Daarmee ligt het economisch risico bij u en bent u de economische eigenaar van de auto. Dat wil zeggen dat u er verantwoordelijk voor bent.

 

Meer weten?

Ervaar het gemak van leasen. Sluit uw leaseconstructies daarom af bij Aben en van de Schelde en betaal nooit te veel voor uw auto. Heeft u vragen over onze leaseconstructies? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze showrooms.

 

  • ✔ Snelle service

  • ✔ Nissan expert

  • Transparantie in kosten

  • ✔ Vakbekwaam

  • ✔ Hoge kwaliteitsnormen

  • ✔ Orginele Nissan onderdelen

 


ZET DE VOLGENDE STAP