Emmeloord Algemeen: 0527630170
Emmeloord Verkoop: 0527630177
Zwolle Algemeen: 0384674540
Zwolle Verkoop: 0384674544
Sluiten

ONDERHOUD VAN BEDRIJFSWAGENS


 
ONDERHOUD

VAN BEDRIJFSWAGENS

 

KWALITEIT ZIT IN ELK DETAIL

Professioneel onderhoud voor uw Nissan

Als bedrijf wilt u dat uw werknemers zonder zorgen van A naar B kunnen. Maak bij Aben en van de Schelde eenvoudig online een werkplaatsafspraak voor een kleine of grote onderhoudsbeurt.

 


REPARATIE EN ONDERHOUD BIJ ABEN EN VAN DE SCHELDE

ONDERHOUD VAN BEDRIJFSWAGENS


Als bedrijf wilt u dat uw werknemers zonder zorgen van A naar B kunnen. Het is daarom belangrijk om uw bedrijfswagens goed te laten onderhouden. Zo voorkomt u pech en ontloopt u hoge reparatiekosten. Maak bij Aben en van de Schelde eenvoudig online een werkplaatsafspraak voor een kleine of grote onderhoudsbeurt.

 

Het belang van onderhoud

Onderhoud aan uw bedrijfswagens is in meerdere opzichten belangrijk. Allereerst voor de veiligheid van de bestuurder. Als werkgever wilt u de veiligheid van uw werknemers kunnen garanderen. Periodiek onderhoud is daarvoor belangrijk. Daarnaast is onderhoud ook van belang voor de uitstraling van uw bedrijf naar klanten en relaties. Een bedrijfswagen is een visitekaartje van uw bedrijf en kan meer bekendheid verschaffen. Bovendien wilt u uw afspraken met klanten op tijd na kunnen komen. Defecte of versleten onderdelen kunnen uw bedrijf hierin belemmeren.

 

Waarom Aben en van de Schelde?

Bij Aben en van de Schelde weten we wat uw bedrijfswagens nodig hebben. Bij ons kunt u kiezen uit een kleine en grote onderhoudsbeurt waarbij uw wagens zorgvuldig op verschillende punten worden gecontroleerd. Daarnaast kunt u bij ons ook een onderhoudscontract afsluiten. Zo bent u blijvend verzekerd van optimaal rijcomfort en bespaart u op de onderhoudskosten.

 

De service van Aben en van de Schelde

Is uw airco toe aan een reinigings- of onderhoudsbeurt? Bij ons kunt u gemakkelijk online een werkplaatsafspraak maken voor een van onze servicediensten. Wij zorgen ervoor dat u weer gezond en fris de weg op kunt.

 

De service van Aben en van de Schelde

Maak vandaag nog een afspraak voor een kleine of grote onderhoudsbeurt bij Aben en van de Schelde. Vragen of meer info? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in een van onze showrooms.

 

  • ✔ Zorg voor uw bedrijfsauto's

  • ✔ Nissan expert

  • Transparantie in kosten

  • ✔ Vakbekwaam

  • ✔ Hoge kwaliteitsnormen

  • ✔ Orginele Nissan onderdelen

 


ZET DE VOLGENDE STAP