Aben en van de Schelde
Emmeloord: 0527-630 170
Zwolle: 038-467 4540
Close

____

ONDERHOUD VAN BEDRIJFSWAGENS


Als bedrijf wilt u dat uw werknemers zonder zorgen van A naar B kunnen. Het is daarom belangrijk om uw bedrijfswagens goed te laten onderhouden. Zo voorkomt u pech en ontloopt u hoge reparatiekosten. Maak bij Aben en van de Schelde eenvoudig online een werkplaatsafspraak voor een kleine of grote onderhoudsbeurt.

 

Het belang van onderhoud

Onderhoud aan uw bedrijfswagens is in meerdere opzichten belangrijk. Allereerst voor de veiligheid van de bestuurder. Als werkgever wilt u de veiligheid van uw werknemers kunnen garanderen. Periodiek onderhoud is daarvoor belangrijk. Daarnaast is onderhoud ook van belang voor de uitstraling van uw bedrijf naar klanten en relaties. Een bedrijfswagen is een visitekaartje van uw bedrijf en kan meer bekendheid verschaffen. Bovendien wilt u uw afspraken met klanten op tijd na kunnen komen. Defecte of versleten onderdelen kunnen uw bedrijf hierin belemmeren.

 

Waarom Aben en van de Schelde?

Bij Aben en van de Schelde weten we wat uw bedrijfswagens nodig hebben. Bij ons kunt u kiezen uit een kleine en grote onderhoudsbeurt waarbij uw wagens zorgvuldig op verschillende punten worden gecontroleerd. Daarnaast kunt u bij ons ook een onderhoudscontract afsluiten. Zo bent u blijvend verzekerd van optimaal rijcomfort en bespaart u op de onderhoudskosten.

 

Zorg voor uw bedrijfsauto's

Maak vandaag nog een afspraak voor een kleine of grote onderhoudsbeurt bij Aben en van de Schelde. Vragen of meer info? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in een van onze showrooms.

 

Werkplaatsafspraak maken