Emmeloord Algemeen: 0527630170
Emmeloord Verkoop: 0527630177
Zwolle Algemeen: 0384674540
Zwolle Verkoop: 0384674544
Sluiten


GEMAKKELIJK, FLEXIBEL EN HELEMAAL OP MAAT VAN UW BEHOEFTEN

NISSAN PRIVATE LEASE


Zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand

Voor een vast bedrag per maand zonder verrassingen rijden in een nieuwe Nissan? Dat kan met Nissan Private Lease! Uw maandbedrag is inclusief onderhoud, verzekering, wegenbelasting en vervangend vervoer. U betaalt alleen nog voor de brandstof.

 
 
 
NISSAN MICRA
1.0IG-T ACENTA 100PK
 
NU VANAF
€ 289/mnd.
Nissan Micra 2018 interieur | Aben en van de Schelde
 
NIEUWE LEAF
40kWh ACENTA 150PK
 
NU VANAF
€ 429/mnd.
 
NISSAN QASHQAI
1.3DIG-T ACENTA 140PK
 
NU VANAF
€ 399/mnd.
Nissan Qashqai 2018 exterieur | Aben en van de Schelde
 
NISSAN X-TRAIL
1.3DIG-T N-CONNECTA 160PK
 
NU VANAF
€ 549/mnd.
Nissan X-Trail 2018 exterieur | Aben en van de Schelde
 

LEASE UW NIEUWE AUTO

WAAROM NISSAN PRIVATE LEASE?


Besteedt u uw autokosten liever uit? En vindt u gebruik belangrijker dan bezit? Dan is Private Lease iets voor u! Met Private lease rijdt u een nieuwe Nissan voor één vast bedrag per maand. Hierin zijn alle autokosten opgenomen, behalve de brandstof. Gedurende de leaseperiode rijdt u een Nissan die u volledig naar uw wensen kan samenstellen. Aan het einde van de leaseperiode levert u de auto weer in bij Aben en van de Schelde en heeft u de mogelijkheid een nieuwe auto te kiezen.

ONZE BELOFTEN:

Eén bedrag per maand voor alle autokosten, exclusief brandstof

Geen onverwachte kosten

Vervangend vervoer na 1 uur bij reparatie en onderhoud, in Nederland

All-risk verzekerd (€ 450,- eigen risico op casco)

De zekerheid van het keurmerk Private Lease

 

 

Keurmerk private lease

 


ZET DE VOLGENDE STAP


 
 

ALGEMENE VOORWAARDEN


 

Vanaftarieven o.b.v. 60 maanden en 10.000 km/jaar. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen risico € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, pechhulp Europa, afleverkosten incl. een volle tank, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Nissan Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Nissan Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Prijswijzigingen en (druk)fouten voorbehouden. Actieprijzen alleen op geselecteerde voorraadauto's OP=OP