Emmeloord Algemeen: 0527630170
Emmeloord Verkoop: 0527630177
Zwolle Algemeen: 0384674540
Zwolle Verkoop: 0384674544
Sluiten

NISSAN+ CARD


 
NISSAN+ CARD

 

KWALITEIT ZIT IN ELK DETAIL

Professioneel onderhoud voor uw Nissan

Profiteer van gemak en veel voordeel met de Nissan+ Card. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u onbezorgd de weg op.

 


DE SERVICE VAN ABEN EN VAN DE SCHELDE

NISSAN+ CARD


Profiteer van gemak en veel voordeel met de Nissan+ Card. Met deze kaart betaalt u een jaarlijks bedrag van €29,25 en bespaart u veel geld op controles en onderhoudsbeurten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u onbezorgd de weg op.

 

De voordelen van de Nissan+ Card

Met de Nissan+ Card wordt het onderhouden van uw auto een stuk eenvoudiger en goedkoper. Op vertoon van deze kaart bent u bij Aben en van de Schelde verzekerd van:

    -   Gratis APK

    -   Gratis Vakantiecheck

    -   Gratis Wintercheck

    -   Gratis bijvullen van motorolie, ruitenwisservloeistof en koelvloeistof

    -   Gratis bandenreparatie

    -   Gratis lampjes vervangen

    -   Gratis voorruit (ster) reparatie

    -   10% korting op originele Nissan-accessoires

    -   Aantrekkelijke speciale acties

 

Looptijd en geldigheid

De looptijd van uw Nissan+ Card bedraagt een jaar vanaf het moment van afgifte. De kaart is alleen geldig bij een van de vestigingen van Aben en van de Schelde. Omdat de Nissan+ Card kenteken- en persoonsgebonden is, kan deze niet worden gebruikt door derden of voor een ander voertuig. Bovendien kunt u van de Nissan+ Card alleen gebruik maken indien uw Nissan conform het fabrieksvoorschrift wordt onderhouden bij Aben en van de Schelde.

 

Aantrekkelijke acties en aanbiedingen

Nissan+ Card bezitters profiteren zowel landelijk als individueel van aantrekkelijke acties en aanbiedingen. Hiervan wordt iedere bezitter persoonlijk op de hoogte gesteld. Op de Nissan+ Card zijn bovendien de standaard BOVAG-leveringsvoorwaarden Particulier van toepassing.

Prijswijzigingen voorbehouden. Nissan Nederland behoudt zich het recht voor tussentijds de inhoud evenals de voorwaarden zonder kennisgeving vooraf aan te passen.

 

Bestel uw Nissan+ Card

Bestel uw Nissan +Card vandaag nog online. Klik op deze link, vul uw gegevens in en laat uw Nissan+ Card thuis bezorgen. Zo bent u verzekerd van snelle service en veel voordeel.

 

  • ✔ Snelle service

  • ✔ Nissan expert

  • Transparantie in kosten

  • ✔ Vakbekwaam

  • ✔ Hoge kwaliteitsnormen

  • ✔ Orginele Nissan onderdelen

 


ZET DE VOLGENDE STAP