Aben en van de Schelde
Emmeloord: 0527-630 170
Zwolle: 038-467 4540
Close

____

NISSAN+ CARD


Profiteer van gemak en veel voordeel met de Nissan+ Card. Met deze kaart betaalt u een jaarlijks bedrag van €29,25 en bespaart u veel geld op controles en onderhoudsbeurten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u onbezorgd de weg op.

 

De voordelen van de Nissan+ Card

Met de Nissan+ Card wordt het onderhouden van uw auto een stuk eenvoudiger en goedkoper. Op vertoon van deze kaart bent u bij Aben en van de Schelde verzekerd van:

-          Gratis APK

-          Gratis Vakantiecheck

-          Gratis Wintercheck

-          Gratis bijvullen van motorolie, ruitenwisservloeistof en koelvloeistof

-          Gratis bandenreparatie

-          Gratis lampjes vervangen

-          Gratis voorruit (ster) reparatie

-          10% korting op originele Nissan-accessoires

-          Aantrekkelijke speciale acties


Looptijd en geldigheid

De looptijd van uw Nissan+ Card bedraagt een jaar vanaf het moment van afgifte. De kaart is alleen geldig bij een van de vestigingen van Aben en van de Schelde. Omdat de Nissan+ Card kenteken- en persoonsgebonden is, kan deze niet worden gebruikt door derden of voor een ander voertuig. Bovendien kunt u van de Nissan+ Card alleen gebruik maken indien uw Nissan conform het fabrieksvoorschrift wordt onderhouden bij Aben en van de Schelde.

 

Aantrekkelijke acties en aanbiedingen

Nissan+ Card bezitters profiteren zowel landelijk als individueel van aantrekkelijke acties en aanbiedingen. Hiervan wordt iedere bezitter persoonlijk op de hoogte gesteld. Op de Nissan+ Card zijn bovendien de standaard BOVAG-leveringsvoorwaarden Particulier van toepassing.

Prijswijzigingen voorbehouden. Nissan Nederland behoudt zich het recht voor tussentijds de inhoud evenals de voorwaarden zonder kennisgeving vooraf aan te passen.

 

Bestel uw Nissan+ Card

Bestel uw Nissan +Card vandaag nog online. Klik op deze link, vul uw gegevens in en laat uw Nissan+ Card thuis bezorgen. Zo bent u verzekerd van snelle service en veel voordeel. 

 

Neem contact op