Emmeloord Algemeen: 0527630170
Emmeloord Verkoop: 0527630177
Zwolle Algemeen: 0384674540
Zwolle Verkoop: 0384674544
Sluiten

OPERATIONAL LEASE


 
OPERATIONAL LEASE

 

KWALITEIT ZIT IN ELK DETAIL

Nissan Financial Services

Wanneer u kiest voor een operational lease-vorm nemen wij u alle zorgen voor uw auto uit handen.

 


REPARATIE EN ONDERHOUD BIJ ABEN EN VAN DE SCHELDE

NISSAN OPERATIONAL LEASE


Operational lease bij Nissan

Wanneer u kiest voor een operational lease-vorm nemen wij u alle zorgen voor uw auto uit handen. U bepaalt zelf uw maandbedrag aan de hand van de gewenste looptijd en de verwachte jaarkilometrage. In het door u te betalen bedrag zijn vervolgens alle kosten opgenomen.

Maakt u onverhoopt toch meer kilometers dan verwacht, dan waarschuwen wij uw vooraf. Zo komt u na afloop van uw leasecontract niet voor verrassingen te staan. Daarnaast hoeft zich geen zorgen te maken over de restwaarde of verkoop van de auto, u levert uw Nissan aan het einde van de looptijd gewoon weer bij ons in. Bijkomend voordeel voor u als ondernemer is dat de auto niet op uw balans komt te staan. U bent dus vrij om te ondernemen, zonder u zorgen te maken over uw mobiliteit.

 

Full Operational Lease

Full operational lease is erop gericht om u als ondernemer te ontzorgen. Om dit optimaal te kunnen doen zijn een aantal zaken standaard in het maandbedrag opgenomen. Het betreft de volgende kosten:

     -  Reparatie, onderhoud & banden

     -  Schadeherstel & glasreparatie

     -  Afschrijving

     -  Rentekosten

     -  Houderschapsbelasting

Naast dit standaard pakket is er de mogelijkheid om optioneel kosten toe te voegen aan het maandbedrag, zodat u ook voor deze kosten volledig ontzorgt wordt.

Optionele toevoegingen:

    -  WA-casco verzekering

    -  Ongevallen inzittendenverzekering

    -  Rechtsbijstandverzekering

    -  Vervangend vervoer bij reparatie & onderhoud na 48 uur

    -  Winterbanden

    -  Brandstofpas

 

Netto Operational Lease

Wilt u wel de auto financieren maar houdt u liever zelf de regie over bijkomende zaken, kies dan voor netto operational lease via Nissan. Wij verzorgen de financiering en u zorgt zelf voor zaken als verzekering, onderhoud en reparatie. Wel kunt u gebruik maken van 24-uurs hulpdienst van Nissan en profiteert u van aantrekkelijke huurtarieven. Daarnaast is er de mogelijkheid om diensten aan de financiering toe te voegen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een brandstofpas, verzekering of vervangend vervoer.

 

Is een elektrische Nissan leasen niets voor u?

Bij het samenstellen van het maandbedrag wordt voor een groot deel gekeken naar de gebruikskosten van een auto tijdens de looptijd van het contract. Elektrische voertuigen als een Nissan Leaf of in het geval van een bedrijfsauto, de Nissan E-NV 200, kunnen om deze reden aantrekkelijk zijn voor de ondernemer. Daarnaast profiteert u uiteraard ook wanneer u least van het financiële voordeel van een elektrische auto t.o.v. een auto met een verbrandingsmotor.

 

Meer weten over Nissan Operational Lease?

Wilt u meer weten over Nissan Operational Lease of wilt u weten of financial lease voor u als ondernemer misschien interessanter is? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen.

 

  • ✔ Snelle service

  • ✔ Nissan expert

  • Transparantie in kosten

  • ✔ Vakbekwaam

  • ✔ Hoge kwaliteitsnormen

  • ✔ Orginele Nissan onderdelen

 


ZET DE VOLGENDE STAP