Aben en van de Schelde
Emmeloord: 0527-630 170
Zwolle: 038-467 4540
Close

Nieuws van Nissan

nissan-logo

Nieuwe Nissan 2017 Nissan Micra brengt dynamiek, stijl en technologie.

29-09-2016

Nissan prestenteert de vijfde generatie Micra. Het model beleeft zijn wereldpremiere op de Autosalon van Parijs. Hij is net zo gedurfd als revolutionair en vernieuwend

Klik hier om verder te lezen

  

Nissan Vision-uitvoeringen: ideale metgezel in druk verkeer

09-09-2016

Nissan lanceert het Nissan Vision-gamma: Een speciale uitvoering - op basis van de QASHQAI N-Connecta - die voorzien is van moderne technologie voor meer rijgemak en veiligheid.

Klik hier om verder te lezen

  

Nissans autonome ProPILOT-Techniek debuteerd

13-07-2016

Baanbrekende technologie geïntroduceerd in Japan, Europa volgt in 2017 Nissans autonome ProPILOT-techniek debuteert in nieuwe Serena die vanaf augustus te koop is in Japan, wordt als eerste leverbaar met Nissans nieuwe autonome rijsysteem ProPILOT.

Klik hier om verder te lezen

  

Nissan ontwikkelt eerste SOFC-brandstofcel

14-06-2016

Nissan werkt aan de ontwikkeling van een zogenoemde solid oxide-brandstofcel (SOFC). Het is de eerste keer dat een dergelijk systeem in auto’s wordt toegepast. De brandstofcel produceert op zeer efficiënte wijze elektriciteit.

Klik hier om verder te lezen

  

Uiterlijk en prestaties van Nissan GT-R NISMO verder aangescherpt

10-06-2016

Nissan heeft de nieuwe 2017 GT-R NISMO gepresenteerd op de fameuze Nordschleife van de Nürburgring. Dat is een van de langste en uitdagendste circuits ter wereld en de plek waar de prestaties van de Nissan GT-R zijn aangescherpt, getuned en ontwikkeld.

Klik hier om verder te lezen

  

Zorgeloos de zomer tegemoet met gratis Nissan Zomercheck

31-05-2016

Bij Aben en van de Schelde staat van 1 juni tot en met 31 juli 2016 weer in het teken van de Nissan Zomercampagne. Tijdens de campagneweken kunnen Nissan-rijders hun auto optimaal laten voorbereiden op de zomer met de gratis Nissan E-Check en de voordelige Airco-check.

Klik hier om verder te lezen

  

Nissan toont nieuwe NV300 in aanloop UEFA Champions League-finale

24-05-2016

Nissan toont de eerste beelden van de geheel nieuwe NV300 bestelauto. Dat gebeurt voorafgaand aan de UEFA Champions League-finale op zaterdag 28 mei in Milaan. Binnenkort ook te verkrijgen bij Aben en van de Schelde.

Klik hier om verder te lezen

  

Innovatieve techniek tegen scherpe prijzen dankzij de Nissan Techno Deals

18-05-2016

Met de Techno Deals biedt Aben en van de Schelde volop voordeel op alle modellen. Ook voor elektrische auto’s en bedrijfswagens hebben zij aantrekkelijke acties. Daarmee is Nissan rijden nog voordeliger en nog leuker.

Klik hier om verder te lezen

  

Wat wordt het tankstation van de toekomst?

11-05-2016

Nissan heeft onlangs samen met architectenbureau Foster + Partners een opwindend kijkje in de toekomst gegeven met de onthulling van zijn volledig connected visie op de toekomst van mobiliteit.

Klik hier om verder te lezen