Emmeloord Algemeen: 0527630170
Emmeloord Verkoop: 0527630177
Zwolle Algemeen: 0384674540
Zwolle Verkoop: 0384674544
Sluiten

KLEINE OF GROTE ONDERHOUDSBEURT


 
KLEINE OF GROTE BEURT

 

KWALITEIT ZIT IN ELK DETAIL

Professioneel onderhoud voor uw Nissan

Voor uw veiligheid en uw portemonnee is het van belang om uw auto regelmatig te laten voorzien van een onderhoudsbeurt.

 


REPARATIE EN ONDERHOUD BIJ ABEN EN VAN DE SCHELDE

KLEINE OF GROTE ONDERHOUDSBEURT


Voor uw veiligheid en uw portemonnee is het van belang om uw auto regelmatig te laten voorzien van een onderhoudsbeurt. Hiermee voorkomt u onveilige situaties op de weg en hoge reparatiekosten. Geef uw auto daarom periodiek een kleine of grote onderhoudsbeurt bij Aben en van der Schelde.

 

Kleine beurt

Bij ons heeft u de keuze uit zowel een kleine of een grote onderhoudsbeurt. Tijdens een kleine beurt wordt uw auto op 20 à 30 punten zorgvuldig gecontroleerd. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de bandenspanning, het vloeistofniveau van verschillende onderdelen en uw lampen. Welke punten precies bij langs worden gegaan hangt af van het type auto. Vaak staan de specifieke punten voor uw auto voorgeschreven in het instructieboekje.

 

Grote beurt

Ten opzichte van de kleine beurt is de grote beurt een flinke uitbreiding. Tijdens de grote beurt wordt uw auto op zo’n 70 à 80 cruciale punten gecontroleerd. Hierbij wordt bijvoorbeeld ook gekeken naar de onderdelen die dieper verstopt zitten in de auto, zoals filters en bougies. Wanneer er iets mis is met uw auto kunnen onze monteurs de problemen in veel gevallen meteen verhelpen.

 

Wanneer is mijn auto toe aan een kleine of grote beurt

De frequentie van het uitvoeren van onderhoudsbeurt is per auto verschillend. Bij veel oude auto’s wordt vaak een kaartje meegeleverd waarop staat bij welke kilometerstand de auto toe is aan een beurt. In veel gevallen is dat per 20.000 kilometer (ongeveer een keer per jaar). Nieuwere auto’s beschikken vaak over een waarschuwingslampje in het dashboard die gaat knipperen wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt.

 

Plan uw onderhoudsbeurt online

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Maak gemakkelijk een online afspraak bij Aben en van der Schelde. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u snel weer zonder zorgen de weg op.

Is uw auto bestand tegen extreme weersomstandigheden? Of de zomer nu voor de deur staat of we de koude wintermaanden tegemoet gaan; zorg dat uw auto er klaar voor is. Doe een zomer- en winterinspectie bij Aben en van de Schelde en ga goed voorbereid op pad. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

 

  • ✔ Snelle service

  • ✔ Nissan expert

  • Transparantie in kosten

  • ✔ Vakbekwaam

  • ✔ Hoge kwaliteitsnormen

  • ✔ Orginele Nissan onderdelen

 


ZET DE VOLGENDE STAP