Aben en van de Schelde
Emmeloord: 0527-630 170
Zwolle: 038-467 4540
Close

____

AUTOVERZEKERING


Voorkom hoge reparatiekosten en aanschaf van nieuwe onderdelen met de autoverzekering van Aben en van de Schelde. Sluit gemakkelijk een autoverzekering af tegen een premie die bij u past. Zo betaalt u nooit teveel en bent u verzekerd tegen hoge kostenposten

 

Soorten autoverzekering

Bij ons kunt u verschillende autoverzekeringen afsluiten: WA-verzekering, Beperkt Casco en Volledig Casco. Een WA-verzekering wordt doorgaans afgesloten bij auto’s ouder dan 10 jaar. Een Beperkt Casco verzekering is meer geschikt voor middelbare auto’s met een leeftijd van tussen de 6 en 10 jaar. Is uw auto 6 jaar of jonger? Dan adviseren wij u te kiezen voor een Volledig Casco verzekering. We vertellen u graag meer over de precieze inhoud van onze verzekeringen in een persoonlijk gesprek.

 

Snelle hulp bij schade

Met de autoverzekering van Aben en van de Schelde wordt u snel geholpen wanneer uw autoschade heeft opgelopen. Afhankelijk van uw type verzekering gaan wij zo snel mogelijk op zoek naar een oplossing. We stellen samen met u het schadedossier op, we bekijken de schade en houden u doorlopend op de hoogte van de schadeafhandeling.

 

Vervangend vervoer

Bij schade aan uw auto kunt u bij Aben en van de Schelde altijd rekenen op vervangend vervoer zolang dat nodig is. Wij zorgen er voor dat u niet stil komt te staan en tijdens de schadeafhandeling en –reparatie gewoon kunt blijven rijden.

 

Sluit uw autoverzekering af bij Aben en van de Schelde

Wees goed voorbereid en sluit een autoverzekering af bij Aben en van de Schelde. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

 

Neem contact op