Emmeloord Algemeen: 0527630170
Emmeloord Verkoop: 0527630177
Zwolle Algemeen: 0384674540
Zwolle Verkoop: 0384674544
Sluiten

AUTO FINANCIEREN


 
AUTOFINANCIERING

 

KWALITEIT ZIT IN ELK DETAIL

Professioneel onderhoud voor uw Nissan

Wanneer u niet meteen het bedrag klaar heeft staan om een auto aan te schaffen, kunt een lening afsluiten bij Aben en van de Schelde en van de voordelen profiteren.

 


DE SERVICE VAN ABEN EN VAN DE SCHELDE

AUTO FINANCIEREN


Wanneer u op het punt staat een auto te kopen, is het van belang goed na te denken over de financiering ervan. Het kan zijn dat u niet meteen het bedrag klaar heeft staan om een auto aan te schaffen. Sluit daarom een lening af bij Aben en van de Schelde en profiteer van de voordelen.

 

Wat zijn de voordelen van lenen?

Geld lenen voor de financiering van een auto kent verschillende voordelen. Zo bent u zelf eigenaar van de auto. Daardoor is de restwaarde van u wanneer u de auto weer verkoopt. Daarnaast betaalt u een vast maandbedrag dat is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Op deze manier weet u precies hoeveel u voor de lening gaat betalen en wordt u niet geconfronteerd met verborgen kosten.

 

Persoonlijke lening

Er bestaan twee verschillende soorten leningen: de Persoonlijke Lening en het Doorlopend Krediet. Bij een Persoonlijke Lening wordt vooraf een vaste looptijd en een vaste rente afgesproken. Het bedrag van de lening wordt in een kort op uw rekening gestort en kunt u altijd boetevrij aflossen. Bovendien lost u een vast bedrag per maand af, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

 

Doorlopend krediet

In tegenstelling tot een Persoonlijke Lening is het Doorlopend Krediet ietwat flexibeler. Hierbij bepaalt u zelf wanneer u gebruik wilt maken van de lening en betaalt u alleen rente over het opgenomen geld. Daarnaast kunt u afgeloste bedragen opnieuw opnemen en staat de rente niet vast. Bovendien wordt een Doorlopend Krediet verstrekt met een flexibele looptijd.

 

Profiteer van de voordelen

Maak het uzelf gemakkelijk en sluit een betrouwbare lening af bij Aben en van de Schelde. Wilt u meer informatie? Onze medewerkers voorzien u graag van advies. Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze showrooms.

 

  • ✔ Snelle service

  • ✔ Nissan expert

  • Transparantie in kosten

  • ✔ Vakbekwaam

  • ✔ Hoge kwaliteitsnormen

  • ✔ Orginele Nissan onderdelen

 


ZET DE VOLGENDE STAP