Emmeloord Algemeen: 0527630170
Emmeloord Verkoop: 0527630177
Zwolle Algemeen: 0384674540
Zwolle Verkoop: 0384674544
Sluiten


EEN NIEUWE NISSAN RIJDEN VOOR EEN VAST MAANDBEDRAG

ANWB PRIVATE LEASE


Zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Nissan voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Nissan overhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

 
 
 
NISSAN MICRA
1.0IG-T N-CONNECTA 100PK
 
NU VANAF
€ 279/mnd.
Nissan Micra 2018 interieur | Aben en van de Schelde
 
NIEUWE LEAF
40kWh ACENTA 150PK
 
NU VANAF
€ 449/mnd.
 
NISSAN JUKE
1.0DIG-T ACENTA 117PK
 
NU VANAF
€ 514/mnd. 
Nissan Juke
 

MAAK NU EEN TESTRIT IN UW NIEUWE NISSAN

ANWB PROEFRIT


Proefrijden is natuurlijk altijd mogelijk, het complete private lease aanbod van de ANWB hebben wij beschikbaar voor een testrit. Leaseplan zorgt samen met ons voor een extra snelle afhandeling van aanvragen.

ContactgegevensLEASE UW NIEUWE AUTO

WAAROM ANWB PRIVATE LEASE?


Wil je graag een nieuwe auto rijden, maar dan zonder dat je voor verrassingen komt te staan? Een vast maandbedrag is één van de vele voordelen van ANWB Private Lease, maar er zijn nog meer unieke voordelen. Zoals kosteloos ontbinden bij onverwachte persoonlijke omstandigheden. Lees hier alle voordelen van Private leasen bij ANWB.

Voordelen van ANWB Private Lease:

Vast maandbedrag

Inclusief Wegenwacht Europa Standaard

Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden

Opbouw schadevrije jaren loopt gewoon door

Geen maximum leeftijd of minimum aantal jaar een rijbewijs

 

 

Keurmerk private lease

 


ZET DE VOLGENDE STAP


 
 

ALGEMENE VOORWAARDEN


 

Vanaftarieven o.b.v. 60 maanden en 10.000 km/jaar. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen risico € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, pechhulp Europa, afleverkosten incl. een volle tank, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Nissan Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Nissan Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Prijswijzigingen en (druk)fouten voorbehouden. Actieprijzen alleen op geselecteerde voorraadauto's OP=OP