Aben en van de Schelde
Emmeloord: 0527-630 170
Zwolle: 038-467 4540
Close

____

ANDERE AUTO REPARATIES EN ONDERHOUD


Staat de juiste autoreparatie niet in het rijtje? Geen zorgen. Ook wanneer uw auto geen standaard reparatie behoeft, staan onze gerenommeerde monteurs voor u klaar. Maak online uw werkplaatsafspraak en laat onze monteurs u verder helpen. Met onze kennis en vakmanschap zorgen we ervoor dat uw auto altijd weer kan worden hersteld.

 

Service op maat

Voor al uw autoproblemen kunt u terecht bij Aben en van de Schelde. Ook wanneer uw auto net even anders dan anders behandeld dient te worden. Weet u niet precies wat er aan de hand is met uw auto? Onze gespecialiseerde monteurs helpen u graag om te kijken wat het probleem is. Indien er sprake is van een mankement proberen we deze meteen voor u op te lossen. Zo kunt u altijd met een veilig gevoel de weg op en bent u verzekerd van service op maat.

 

Onderhoudscontract

Geen zin om te veel geld te betalen aan de onderhoud van uw auto? Dan is een onderhoudscontract iets voor u. Met een onderhoudscontract van Aben en van de Schelde betaalt u nooit teveel en worden kapotte onderdelen kosteloos vervangen. Naast een contract kunt u bij ons ook een losse onderhoudsbeurt laten uitvoeren.

 

Maak eenvoudig online een afspraak

Het maken van afspraak voor een onderhoudsbeurt doet u gemakkelijk online. Klik op deze link, prik een datum, kies de juiste reparatie en breng uw auto naar een van onze garages. Onze monteurs zorgen ervoor dat uw auto zo snel mogelijk weer rijklaar is, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw auto.  

 

Werkplaatsafspraak maken