Aben en van de Schelde
Emmeloord: 0527-630 170
Zwolle: 038-467 4540
Close

____

AIRCO BIJVULLEN EN REINIGEN

 

Er is niets vervelender dan rijden door zonnige oorden met een kapotte airco. Laat uw airco daarom regelmatig controleren. Met een onderhouds- of reinigingsbeurt bij Aben en van de Schelde gaat u altijd met een goed gevoel en frisse lucht op pad.

 

Hoe vaak moet mijn airco bijgevuld worden?

De airco is een gesloten systeem met daarin een koudemiddel. Dit middel zorgt voor de frisse lucht in uw auto. Gemiddeld gezien verliest een auto jaarlijks 10% van zijn koudemiddel. Wij raden u daarom aan om een keer per vier jaar uw airco bij te laten vullen. Zo bent u verzekerd van een aangename temperatuur in de auto en voorkomt u een drooglopende airco.

 

Wanneer is mijn airco toe aan een reinigings- of onderhoudsbeurt?

Om een goede werking van uw airco te garanderen, adviseren wij u eens per jaar uw airco te laten reinigen. Tijdens de reiniging worden alle bacteriën en schimmels verwijderd en zorgen we voor een aangename geur in uw auto. Naast een reinigingsbeurt kunt u bij ons ook terecht voor een onderhoudsbeurt. Tijdens deze beurt wordt het systeem grondig gecontroleerd en worden de problemen in uw airco verholpen.

 

De service van Aben en van de Schelde

Is uw airco toe aan een reinigings- of onderhoudsbeurt? Bij ons kunt u gemakkelijk online een werkplaatsafspraak maken voor een van onze servicediensten. Wij zorgen ervoor dat u weer gezond en fris de weg op kunt.


Werkplaatsafspraak maken