Emmeloord Algemeen: 0527630170
Emmeloord Verkoop: 0527630177
Zwolle Algemeen: 0384674540
Zwolle Verkoop: 0384674544
Sluiten

AIRCO BIJVULLEN EN REINIGEN


 
AIRCO SERVICE

 

KWALITEIT ZIT IN ELK DETAIL

Professioneel onderhoud voor uw Nissan

Met een onderhouds- of reinigingsbeurt bij Aben en van de Schelde gaat u altijd met een goed gevoel en frisse lucht op pad.

 


REPARATIE EN ONDERHOUD BIJ ABEN EN VAN DE SCHELDE

AIRCO BIJVULLEN EN REINIGEN


Er is niets vervelender dan rijden door zonnige oorden met een kapotte airco. Laat uw airco daarom regelmatig controleren. Met een onderhouds- of reinigingsbeurt bij Aben en van de Schelde gaat u altijd met een goed gevoel en frisse lucht op pad.

 

Hoe vaak moet mijn airo bijgevuld worden?

De airco is een gesloten systeem met daarin een koudemiddel. Dit middel zorgt voor de frisse lucht in uw auto. Gemiddeld gezien verliest een auto jaarlijks 10% van zijn koudemiddel. Wij raden u daarom aan om een keer per vier jaar uw airco bij te laten vullen. Zo bent u verzekerd van een aangename temperatuur in de auto en voorkomt u een drooglopende airco.

 

Wanneer is mijn airco toe aan een reinigings- of onderhoudsbeurt?

Om een goede werking van uw airco te garanderen, adviseren wij u eens per jaar uw airco te laten reinigen. Tijdens de reiniging worden alle bacteriën en schimmels verwijderd en zorgen we voor een aangename geur in uw auto. Naast een reinigingsbeurt kunt u bij ons ook terecht voor een onderhoudsbeurt. Tijdens deze beurt wordt het systeem grondig gecontroleerd en worden de problemen in uw airco verholpen.

 

De service van Aben en van de Schelde

Is uw airco toe aan een reinigings- of onderhoudsbeurt? Bij ons kunt u gemakkelijk online een werkplaatsafspraak maken voor een van onze servicediensten. Wij zorgen ervoor dat u weer gezond en fris de weg op kunt.

 

  • ✔ Snelle service

  • ✔ Nissan expert

  • Transparantie in kosten

  • ✔ Vakbekwaam

  • ✔ Hoge kwaliteitsnormen

  • ✔ Orginele Nissan onderdelen

 


ZET DE VOLGENDE STAP