Aben en van de Schelde
Emmeloord: 0527-630 170
Zwolle: 038-467 4540
Close

2016 Nissan X-Trail

nissan_x-trail_2016

Vraag een proefrit aan!

Contactgegevens


Klaar voor alles

x-trailstoelenx-trailinterieurx-trailwiel

De nieuwe Nissan X-TRAIL SUV deelt uw gevoel van avontuur. Hij zit vol technologie en brengt u overal stijlvol en comfortabel naartoe.

Ruimte

In de configuratie met 7 zitplaatsen biedt de Nissan X-TRAIL een verscheidenheid aan stoelcombinaties - klaar voor elke situatie. Met de 50/50 neerklapbare stoelen in de derde rij van de Nissan X-TRAIL SUV kunt u extra passagiers en al hun bagage meenemen. De stoelen zijn plat neerklapbaar om een grote bagageruimte te creëren.

4X4

De Nissan X-TRAIL SUV met 4-wielaandrijving, afgestemd voor responsieve, flexibele prestaties, stuurt automatisch vermogen naar de wielen die er het meest om vragen – 30 keer sneller dan u met uw ogen kunt knipperen. En dat maakt het rijden gemakkelijk in zware weersomstandigheden of bij het nemen van een scherpe bocht.

Stijl

Gevormde lijnen, elegante rondingen, een opvallend front en 'boomerang' achterlichten geven de 7-persoons auto een prachtig profiel. De LED-dagrijverlichting van de X-TRAIL SUV creëert een intense eerste indruk. Dit is een crossover die andere weggebruikers beslist zal doen opkijken.Met het elektrische glazen panoramic moonroof van de Nissan X-TRAIL SUV geniet iedereen van onverstoord uitzicht op de hemel en de sterren.

Comfort

Bij het ontwerpen van de Zero Gravity Seats van de Nissan X-TRAIL putten de ontwerpers van Nissan inspiratie uit ruimteonderzoek – met astronauten gewichtloos zwevend in een ontspannen ‘neutrale’ houding. Het resultaat is stoelen die vermoeidheid verminderen en u comfortabel en alert houden, zelfs tijdens de langste reizen.

Parkeerassistent

De intelligente Parkeerassistent meet de parkeerruimte om te controleren of de 7 persoons auto erin past. Als u Auto Mode kiest, neemt de nieuwe Nissan X-TRAIL crossover het sturen van u over, zodat u met gemak de ruimte in beweegt. 

Specificaties

Wilt u meer weten over alle opties op de Nissan X-TRAIL? neem contact op met Aben en van de Schelde!