Aben en van de Schelde
Emmeloord: 0527-630 170
Zwolle: 038-467 4540
Close

2016 Nissan Qashqai

nissan_qashqai_2016

Vraag een proefrit aan!

Contactgegevens


De Crossover opnieuw uitgevonden!

qashqaiinterieurqashqailampqashqaiversnelling

Toen Nissan in 2006 voor het eerst de QASHQAI crossover introduceerde, bracht zij een volledig nieuw type auto uit. Nu is de revolutionaire Nissan crossover terug met een nieuw design, geavanceerde technologie, ultramoderne functies om overal verbonden te blijven en een dynamische rijervaring en besturing die u de volledige controle en wegligging geven. Nissan QASHQAI – de ultieme crossover.

Veiligheid

De Nissan Around View Monitor heeft vier parkeer camera's, waarmee u 360° zicht hebt rond uw Nissan QASHQAI. Door het individueel selecteren van split screen close-ups van de parkeer camera's hebt u zicht op de voor-, achter- en zijkant van de auto. Hiermee kunt u vervelende botsingen of beschadigingen bij het parkeren vermijden.

Chassis Control

Met de ingenieuze auto Chassis Control-technologie van de Nissan QASHQAI blijft uw wegligging soepel en gemakkelijk. De naadloze samenwerking van actieve autotechnologieën geeft u het vertrouwen van meer controle en uitstekende besturing.

Parkeerassistentie

De intelligente parkeerassistent van Nissan begeleidt uw auto snel, gemakkelijk en veilig naar een nauwe parkeerplek. Ondertussen zorgen meerdere camera's en parkeersensoren ervoor dat u niet per ongeluk ergens tegenaan botst. Parkeersensoren aan de voor- en achterkant helpen u elke keer weer perfect te parkeren, ongeacht of u vooruit of achteruit parkeert.

Look

Deze sportieve 19 inch lichtmetalen velgen met dubbele spaken zien eruit alsof ze bewegen, zelfs als ze stilstaan – wat niet vaak zal gebeuren. De strakke lijnen en de opwaartse boog van de achterste zijruiten passen goed bij de sportieve dakspoiler, die er niet alleen goed uitziet met zijn bijpassende kleur, maar de Nissan QASHQAI crossover bovendien geheel gestroomlijnd maakt.

Comfort

De Zero Gravity autostoelen ondersteunen u van het bekken tot de borst, samen met de stoelkussens die meebewegen met uw unieke drukpunten. Het resultaat is rijcomfort dat vermoeidheid helpt te verminderen, zelfs op de langste ritten.

Connected
De geavanceerde NissanConnect-technologie van de QASHQAI geeft u toegang tot audio, route-navigatie en communicatie op een 7" kleuren touchscreen. Het kan ook communiceren met uw smartphone, zodat u draadloos uw favoriete muziek kunt afspelen, bij kunt blijven met het laatste nieuws uit uw sociale netwerk en zelfs online zoekopdrachten kunt uitvoeren.
Specificaties
Wilt u meer weten over alle opties op de Nissan Qashqai? neem contact op met Aben en van de Schelde!