Aben en van de Schelde
Emmeloord: 0527-630 170
Zwolle: 038-467 4540
Close

2016 Nissan Pulsar

nissan_pulsar_2016

Ontworpen op uw manier van leven!

nissanpulsarveiligheidnissanpulsarinterieurnissanpulsarmeters

Kies een sportieve auto die de snelheid van uw moderne leven aankan, kies de Nissan Pulsar. De Nissan PULSAR 5-deurs is uitgerust met geavanceerde technologie en biedt de veiligheidsfuncties en prestaties die elke bestuurder wenst.

Technologie

De Nissan PULSAR zit vol met technologie voor uw veiligheid op de weg, zoals Nissan Around View Monitor waarmee u een panoramisch zicht hebt op uw auto, parkeren is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Verder wordt u door het systeem voor detectie van bewegende objecten gewaarschuwd wanneer zich dichtbij de auto iets bevindt dat beweegt.

Ruimte

De Nissan PULSAR beschikt standaard over een bagageruimte van 385 liter. De lage bumperhoogte van de sportieve auto maakt in- en uitladen gemakkelijk.Met een 60/40 neerklapbare achterbank neemt u achterin bagage en een passagier mee, Ć©n houdt u nog ruimte over! De Nissan PULSAR hatchback heeft maar liefst 1395 liter laadruimte als de rugleuningen zijn neergeklapt. Genoeg ruimte voor het hele gezin.

Extra's

De Nissan PULSAR is compleet uitgerust met vele extra's die zowel comfort als veiligheid verhogen. Denk aan het ingenieuze Nissan Safety Shield, maar ook het NissanConnect-systeem.

Soepel

De soepel opschakelende 1,2 liter, 115 pk 85 kw DIG-T benzinemotor met prestatieverhogende turbocompressor van de Nissan PULSAR heeft een indrukwekkend vermogen, zelfs als u volledig geladen bent met passagiers en bagage. U kunt kiezen uit verschillende transmissies: een soepel handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen of de volledig automatische Xtronic.

Zuinig

Ongeacht welke motor u kiest, de Nissan PULSAR blijft brandstofefficiĆ«nt. Mede dankzij de aerodynamische lijnen en vermogensonderdelen met weinig wrijving. Het STOP/START-systeem zit standaard op alle modellen. Het vermindert luchtvervuiling en brandstofverbruik in het stadsverkeer. De motor schakelt namelijk automatisch uit als de PULSAR stilstaat en start vervolgens soepel op als u wilt doorrijden. 

Specificaties

Wilt u meer weten over alle opties op de Nissan PULSAR? Neem contact op met Aben en van de Schelde! 

 

Vraag een proefrit aan!

Contactgegevens