Aben en van de Schelde
Emmeloord: 0527-630 170
Zwolle: 038-467 4540
Close

2016 Nissan Note

nissan_note_actie_2016

Vraag een proefrit aan!

Contactgegevens


Compact exterieur, ruim interieur!

nissan-note-dashboardnoteruimtenote-achteruitrijcamera

Elegant, ruim en vol innovatieve technologie, dat is de Nissan NOTE. Maak uw auto een onderdeel van uw persoonlijke stijl en onderscheidt u met de personalisatiemogelijkheden van de Nissan NOTE. U ontwerpt uw eigen auto tot in het kleinste detail met het Dynamic Pack. Precies zoals u dat wilt! Geniet van de vele extra’s die de Nissan NOTE te bieden heeft op het gebied van veiligheid, milieu en comfort.

Stijl

Kies lichtmetalen velgen, spiegelkappen, portierlijsten en andere onderdelen in uw eigen favoriete accentkleuren. Nu kunt u opvallen op de weg, dankzij het personalisatie-aanbod voor de Nissan NOTE.

Comfortabel 

Verhoog de kwaliteit en het comfort van de Nissan NOTE met stoelen met hoogwaardige lederen bekleding.  Creëer meer beenruimte door de achterbank naar achteren te schuiven: de Nissan NOTE is op zichzelf al een bestemming. Het flexibele en ruime interieur van de Nissan NOTE is ontworpen voor elke gelegenheid. Wat u ook mee moet nemen - grote tassen of fietsen - alles kan worden vervoerd. De flexibele laadvloer geeft u de mogelijkheid om verschillende compartimenten te creëren en met een druk op de knop kunt u de achterstoelen opvouwen en naar voren bewegen om nog meer ruimte te maken. 

Veilig 

Vier camera's geven u 360° zicht rondom uw auto met close-ups van de voorkant, achterkant en opzij. Bijzonder handig om te kunnen zien hoe dicht u op de stoep staat.  En mis nooit meer iets in uw dode hoek. Als uw auto een voertuig opmerkt in één van de dode hoeken, gaat een discreet lampje branden in de zijspiegel. Wanneer u daarna uw richtingaanwijzer gebruikt, zullen een waarschuwingsflits en een belgeluid u opnieuw waarschuwen voor de aanwezigheid van het andere voertuig. Daarnaast geeft de Rijbaan-assistent geeft u een waarschuwing zodra u buiten de op het wegdek aangebrachte markeringen dreigt te raken. Deze kan de kleinste wegmarkeringen herkennen en geeft u snel een waarschuwing. 

Zuinig

Ongeacht welke motor u kiest, de Nissan NOTE blijft brandstofefficiënt. Mede dankzij de aerodynamische lijnen en vermogensonderdelen met weinig wrijving. Het STOP/START-systeem zit standaard op alle modellen. Het vermindert luchtvervuiling en brandstofverbruik in het stadsverkeer. De motor schakelt namelijk automatisch uit als de NOTE stilstaat en start vervolgens soepel op als u wilt doorrijden. 

Connected

Uw smartphone en uw NOTE zijn dankzij NissanConnect altijd en overal verbonden en gemakkelijk te bedienen via het 5,8" kleuren touchscreen. NissanConnect biedt u mobiele apps (TripAdvisor, Eurosport, Twitter, Facebook), uw favoriete muziek,  Social media en nog veel meer. 

Gemak

Open uw Nissan NOTE met een simpele druk op de knop van het voorportier of de achterklep. Dankzij het Intelligent Key-systeem, kunt u de autosleutels in uw zak of tas laten. Dus open het autoportier en start de motor met één druk op de knop en u bent klaar voor vertrek met uw Nissan Note!

Specificaties

Wilt u meer weten over alle opties op de Nissan NOTE? Neem contact op met Aben en van de Schelde!