Aben en van de Schelde
Emmeloord: 0527-630 170
Zwolle: 038-467 4540
Close

2016 Nissan Micra

nissan_micra_2016

Maak onmiddellijk indruk

keynissanmicranissanmicramotornissanmicra

Op stap met de dames? Of de heren? Avondje sporten? Of gewoon haastig naar het werk? Met de Nissan MICRA komt u altijd op tijd. Open en start uw Nissan MICRA zonder uw autosleutel uit uw zak of tas te halen. En geniet van de zorgeloze rit!

Connected

Sluit uw mobiele telefoon of MP3-speler aan op de USB-aansluiting en bedien uw afspeellijst via het audiosysteem met touchscreen. Of als u geen zin heeft in gedoe met rommelige kabels, gebruikt u Bluetooth® om de audio te streamen.Navigeer door de straten, krijg toegang tot uw favoriete apps, stream uw favoriete muziek of luister naar internetradio. De nieuwe generatie NissanConnect werkt samen met uw smartphone aan een geweldige reis.

Wendbaar

Met de wendbare autobesturing en kleine draaicirkel is het heerlijk om in de Nissan MICRA door de stad te rijden. U mist geen parkeerplaats meer dankzij parkeerruimtemeting en parkeersensoren achter (systemen verkrijgbaar vanaf Acenta-uitvoering).

Zuinig

Een lichtgewicht driecilindermotor met supercharger in plaats van de normalere turbocompressor maakt de DIG-S 98 motor net zo zuinig als een diesel, met de responsiviteit van een benzinemotor. Bespaar brandstof met het STOP/START-systeem, standaard op de DIG-S 98 motor. Als u stopt, bijvoorbeeld bij een verkeerslicht, wordt de motor uitgeschakeld en verspilt u geen benzine. Druk de koppeling in, of laat de rem los bij auto's met CVT, en de motor start weer. Eenvoudig en goed voor de planeet.

Persoonlijk

Toon uw persoonlijkheid! Profiteer van op maat gemaakte, originele Nissan accessoires en personaliseer uw Nissan MICRA stadsauto tot het laatste detail.

Specificaties

Wilt u meer weten over alle opties op de Nissan MICRA? neem contact op met Aben en van de Schelde! 

Vraag een proefrit aan!

Contactgegevens