Aben en van de Schelde
Emmeloord: 0527-630 170
Zwolle: 038-467 4540
Close

2016 Nissan Juke

nissan_juke_2016

Durf anders te zijn!

De sportieve compacte Nissan crossover heeft een stijlvol interieur en levert indrukwekkende prestaties op de weg. De JUKE laat u met één druk op de knop het rijden totaal anders beleven. Wat uw stemming ook is, de Nissan JUKE is erop af te stemmen.

4X4

De All-Mode 4x4-i met Torque Vectoring zorgt ervoor dat het vermogen van de achterwielen automatisch met dit multi-sensorsysteem geregeld wordt. Het levert extra stabiliteit, meer flexibiliteit en een dynamische besturing. Het multi-sensorsysteem verplaatst de aandrijving niet alleen tussen de voor- en achterwielen, maar verdeelt de achterwielaandrijving ook automatisch tussen het linker- en rechterwiel, afhankelijk van waar dit het meest nodig is. De Nissan JUKE is ontworpen voor scherpe bochten.

Safety

Het Nissan Safety Shield is een technologisch veiligheidsconcept dat Nissan hanteert bij de constructie en ontwikkeling van alle modellen, zodat u met extra zelfvertrouwen kunt autorijden. Daarnaast heeft de Nissan JUKE onder andere Rijbaan-assistent, detectie van bewegende objecten, Dodehoek-assistent en Bandenspanning controlesysteem. Kortom veiliger kan bijna niet.

Connect

NissanConnect en uw smartphone werken samen om u het beste in audio, navigatie en communicatie te brengen, en dit alles op een 5,8" kleuren touchscreen met antireflectie. U kunt bellen met Bluetooth handsfree-technologie, routebeschrijvingen ontvangen, uw favoriete muziek streamen of luisteren naar digitale autoradio.

Stijlvol

Dat de Nissan Juke stijlvol is wordt onder andere bewezen door het panoramisch glazen schuifdak. Laat de buitenwereld binnen via het panoramisch glazen schuifdak, dat verder opent dan het gemiddelde schuifdak.

Sportief 

Het sportieve karakter van de JUKE wordt duidelijk zodra u de autodeur opent. Diepe kuipstoelen bepalen de toon, en gekleurde sierstiksels verfraaien de stoelen, het stuurwiel, het instrumentenpaneel en de versnellingspookknop (behalve in auto's met de Xtronic-transmissie). Bovendien kan dit alles geheel naar uw wensen worden gepersonaliseerd.

Specificaties

Wilt u meer weten over alle opties op de Nissan JUKE? neem contact op met Aben en van de Schelde! 

nissanjukecontrolsystemnissanjukeinterieurnissanjuketorque

Vraag een proefrit aan!

Contactgegevens