Aben en van de Schelde
Emmeloord: 0527-630 170
Zwolle: 038-467 4540
Close

Reparatie

 

Bij Aben en van de Schelde gebruiken onze gekwalificeerde technici originele vervangingsonderdelen om uw Nissan te onderhouden en repareren.Wij zijn uitgerust met alle noodzakelijke

hulpmiddelen voor onderhoud en reparatie bij pech of een ongeval. Wij gebruiken de nieuwste technologie en kunnen we tijdens iedere situatie op de behoeften van u en uw voertuig reageren.

Tot snelle reparaties behoren uitdeuken en lakwerk, evenals reparatie of vervanging van de voorruit. Voor grotere reparaties, aan motoren en transmissies, hebben we gereviseerde Nissan-onderdelen beschikbaar. Deze zijn vriendelijker voor zowel het milieu als uw budget.


Onderhoudscontract

Onderhoud door professionals
Het onderhoudscontract is een gepland onderhoud dat bestaat uit alle periodieke technische werkzaamheden en voertuigcontroles, zoals voorgeschreven door Nissan.
Het is de gemakkelijkste manier om uw voertuig te laten onderhouden.


Vaste prijs
Een vaste prijs, zodat u vanaf het begin al weet hoeveel het jaarlijks onderhoud van uw voertuig zal kosten.


Restwaarde
Een voertuig dat goed is onderhouden door gekwalificeerde technici heeft een hogere restwaarde


Servicecontract
Alle werkzaamheden die onder het servicecontract vallen, volgen het officiƫle onderhoudsschema van Nissan, met gebruik van originele onderdelen. Het onderhoud zal worden uitgevoerd door gekwalificeerde technici om uw voertuig de zorg te geven die het verdient.


Toegevoegde waarde
Het onderhoudscontract is gekoppeld aan het voertuig, dus het is overdraagbaar. Als u besluit om uw Nissan te verkopen, zal de volgende gelukkige eigenaar profiteren van hetzelfde gemak.

abenzwolle

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op! Of klik hier voor een werkplaatsafspraak.

Contactgegevens