Aben en van de Schelde
Emmeloord: 0527-630 170
Zwolle: 038-467 4540
Close

2017 Nissan Micra

UITGESPROKEN. ENERGIEK. BEWEEGELIJK

Met zijn gedurfde design, strak gestroomlijnde exterieur, toonaagngevende technologie in zijn klasse en uitstekende behendigheid tijdens iedere rit, biedt de nieuwe Nissan Micra u een inspirerende rijervaring. Test het zelf, boek nu uw proefrit.

Contactgegevens


GEDURFD DESIGN

Het draait bij de nieuwe Nissan MICRA Laat de normen links liggen en maak een persoonlijk statement met een auto die uw individualiteit weerspiegelt. Voor de gloednieuwe Nissan MICRA kunt u kiezen uit een breed scala aan verschillende stijlconfiguraties.

Rijd vol vertrouwen: de gloednieuwe Nissan MICRA biedt u een spannende en toch veilige rit door manoeuvreerbaarheid en soepelheid perfect te combineren..helemaal om een iconish en expressief design. Van sportieve lijnen tot het inspirerende interieur.

INSPIREREND INTERIEUR

Een rit in de gloednieuwe Nissan MICRA is een opzwepend avontuur, ondersteund door toonaangevende technologie, vooral met het gloednieuwe en exclusieve BOSE® Personal® audiosysteem met onder andere twee luidsprekers in de hoofdsteunen van de bestuurdersstoel.

Een rit in de gloednieuwe Nissan MICRA is een opzwepend avontuur, ondersteund door toonaangevende technologie, vooral met het gloednieuwe en exclusieve BOSE® Personal® audiosysteem met onder andere twee luidsprekers in de hoofdsteunen van de bestuurdersstoel.

Bij Nissan draait Intelligent Mobility om een slimmere, veiligere, gemakkelijkere rit die toch spannend blijft. De toekomst is vandaag binnen handbereik.

Reviews

vakkundig

Raalte
August 31, 2016

Snel en vakkundig geholpen en service gericht

Kleine beurt

Zwolle
August 31, 2016

Wederom prima geholpen! Bij een kleine beurt kwamen nog een paar andere gebreken aan het licht. Er is een uitlegfilmpje gestuurd en later ook nog eens op de brug aangetoond. Leenauto geen probleem en supervriendelijke mensen. Wij zijn een zeer tevreden klant.

Het was de eerste keer

Kampen
August 31, 2016

Het was de eerste keer dat ik bij jullie bedrijf was, ik werd goed en vrindelijk geholpen.

probleempje??

Lelystad
August 31, 2016

Is er een probleempje?? Kom maar ff langs......mooi toch?

Auto elders gekocht

Emmeloord
August 31, 2016

Positief. Auto elders gekocht en helaas na een paar weken problemen met starten. Vermoeden was accu. Op zaterdagochtend zonder afspraak naar de garage gegaan en direct geholpen. Reparatie was onder garantie. Sindsdien geniet mijn vrouw weer elke dag, wat wil je nog meer.

alleen hetgeen wat nodig is

Kampen
August 31, 2016

Goede service. Vervangt alleen hetgeen wat nodig is.

Alle tijd

Kamperveen
August 22, 2016

Vriendelijk personeel. Had alle tijd. Als we vragen hadden, werden die ook goed beantwoord en eventueel nagezocht op de computer.

Directe oplossing

Assen
August 22, 2016

Prettige service en directe oplossing van de klacht inzake de vervanging van de accu.

Ervaringen zijn goed

Emmeloord
August 20, 2016

Ervaringen zijn goed. Helaas moesten we voor de airco een aantal keren terug. Gelukkig lijkt het er op, dat de airco nu goed functioneert.

Zeer prettig

Heerde
August 13, 2016

Na het verdwijnen van Nissan dealer S. Rorije te Wapenveld bij dit bedrijf terecht gekomen voor het vervangen van fabriekswege van de airbag. Deze eerste kennnismaking was zeer prettig en daarom hebben wij voor onderhoud en APK onze Nissan Note hier weer aangeboden.

Bevalt ons prima,

Zwolle
August 10, 2016

bevalt ons prima , heb er vorige week een nieuwe auto gekocht en hoop nog jaren een tevreden klant te zijn .

In een woord geweldig

Lelystad
August 1, 2016

GEWELDIG

Zeer tevreden

Emmeloord
July 25, 2016

Prettig te woord gestaan. Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.

Defecte airco

Zwolle
July 21, 2016

Betrof garantie t.a.v. defecte airco. Het beschikbaar komen van het onderdeel duurde lang. Kreeg de indruk, dat er na informatie van mijn kant waarom het zo lang duurde actie werd ondernomen.

Hartelijk

IJselmuiden
July 21, 2016

Hartelijk, open, vakkundig. Geen duw of trekwerk, maar goede advisering!

Langer dan afgesproken

Echten
July 21, 2016

Goede service Leenauto stond klaar Jammer dat alles langer duurde dan was afgesproken

Behoorlijk geschrokken

Zwolle
July 20, 2016

Prima contact met de werkplaats. Ben wel behoorlijk geschrokken dat er na 12.000 km nog maar net genoeg olie in de motor zat. Motor update gedaan. Nu na 1600 km. terug komen en dan maar hopen dat het allemaal goed zal komen. Vreemde situatie.

Service

Zwolle
July 20, 2016

Goede service en deskundigheid en vriendelijkheid!

Schade

Almere
July 20, 2016

Na een schade is de taxatie, afspraak voor reparatie en reparatie prima verlopen. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Prima haal- en brengservice

Kampen
July 13, 2016

Prima haal- en brengservice, Het toegestuurde filmpje is een grote plus waard!

Lees Meer